Киър Стамър, лидерът на британските лейбъристи, рискува да предизвика разрив

...
Киър Стамър, лидерът на британските лейбъристи, рискува да предизвика разрив
Коментари Харесай

Сделката за Брекзит може да доведе до разрив сред лейбъристите

Киър Стамър, водачът на английските лейбъристи, рискува да провокира раздор в партията, защото е подготвен да убеждава своите депутати да поддържат договорка за Брекзит, стига такава да бъде реализирана в последния миг през идните дни, предава The Guardian.

По този метод управлението на Лейбъристката партия счита, че ще покаже не тези свои гласоподаватели, които не я поддържаха по време на последните общи избори, че се е поучило от личните си неточности.

Поради тази причина Страмър и приближението му започват акция, която има за цел да убеди депутатите да поддържат евентуалната договорка за Брекзит.

Ръководството няма желание да разреши на депутатите да се въздържат или да гласоподават по разбиране, добавя. Дори всички лейбъристки депутати да гласоподават срещу или да се въздържат Борис Джонсън има задоволително болшинство договорката да бъде утвърдена, само че Стармър счита, че последствията от Брекзит без договорка са прекомерно огромни и партията му не може да стои безучастна.

Министър от кабинета в сянка бе представен от „ Гардиън “ да споделя, че „ в случай че желаете нещо да се случи в Народното събрание най-хубавият метод е като гласувате “. Тъй като обаче не желаят директно да употребяват думата „ поддържам “ за договорката, което може да разгневи мнозина от съперниците на Брекзит, на управлението следва да откри вярната формула за своята позиция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР