Киану Рийвс изненадващо се появи ръка за ръка с гадже

...
Киану Рийвс изненадващо се появи ръка за ръка с гадже
Коментари Харесай

Киану и Александра били в тайна връзка от години

Киану Рийвс изненадващо се появи ръка за ръка с гадже предишния ноември – нещо, което артистът направи за първи път в 35-годишната си кариера. Двойката мина по аления килим на галавечерята „ LACMA Art + Film “ в Ел Ей. Късметлийката се оказа 46-годишната художничка и бизнесдама Александра Грант, с която Рийвс държи издателската къща „ X Artists’ Books “.

До скоро се твърдеше, че двамата са другари от 10 години, само че са почнали да излизат едвам през 2019-а. Сега близка на Грант разкри, че Киану и Александра в действителност са в загадка връзка от малко повече време.

„ Те са дружно от може би към този момент две години. Мисля, че тогава Александра ми сподели, че му е гадже “, показа актрисата Дженифър Тили пред „ Page Six “.

Тили добавя, че двамата са ходили на доста други събития, само че едвам през последните месеци е станало ясно, че са двойка. Дженифър разказва Грант като доста тиха, спокойна и скромна жена.

„ Киану е същински късметлия, че е с нея “, съобщи актрисата.

След формалната им поява на аления килим светските хроникьори предадоха, че Рийвс се влюбил в Грант, тъй като имала качества, които другите дами в Холивуд не имат – тя била „ одухотворена, сензитивна и блага “, което спечелило доверието на 55-годишния артист. Но тя е съумяла да направи нещо, което никоя друга дама не е могла – помогнала му да превъзмогне гибелта на някогашната си другарка Дженифър Сайм. През 2001-а, откакто двамата към този момент се бяха разделили, Дженифър почина в автомобилна злополука.

„ Александра е един от дребното хора, които съумя да накара Киану да показа страстите и предишното си. Той се беше затворил в едно доста мрачно място толкоз дълго, само че нейната поддръжка и положителна сила го избавиха и му помогнаха да продължи напред “, съобщи неизвестен източник за „ Life & Style Weekly “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР