Киану Рийвс и Александра Грант може и да са заедно

...
Киану Рийвс и Александра Грант може и да са заедно
Коментари Харесай

Сладката романтика на Киану Рийвс и Александра Грант

Киану Рийвс и Александра Грант може и да са дружно от 2011 година насам, само че за връзката им по този начин и не се знае доста. И това се дължи на обстоятелството, че и двамата избират да държат персоналния си живот най-вече надалеч от светлините на прожекторите.
 Какво си спомня Сандра Бълок от Киану Рийвс - от времето на фотосите на паметния филм
Романтичният жест на Киану Рийвс, който Сандра Бълок в никакъв случай няма да не помни

Актрисата споделя персоналните си прекарвания

Въпреки това в необичаен миг на признание, през март предходната година артистът от " Матрицата " издаде пред People малко за интимната романтика, която споделя с половинката си.

" Преди няколко дни с обичаната ми. Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствахме се ужасно. "

Макар и не постоянно, 59-годишният  и 54-годишната  са забелязвани дружно, в това число и на публични събития. Едно от последните, които двамата са посетили дружно, е 2023 LACMA Art+Film Gala през ноември предходната година.

Сега, няколко месеца по-късно, те още веднъж са съумели да привлекат погледите на аления килим с нежността, която са посочили един към различен.

По време на 2024 MOCA Gala - събитие на Музея за модерно изкуство в Лос Анджелис, К изглеждат все по този начин влюбени и щастливи и даже са си разменили целувка пред камерите, до момента в който театралничат за фотоси.

За галата и двамата са стилно облечени. Докато художничката е заложила на дълга рокля в небесносиньо, артистът не е изневерил на стила си и е избрал тъмносин костюм, смесен с шал.
 Какво разкри Александра Грант за връзката си с Киану Рийвс
Жената до Киану Рийвс с откровения за връзката им

Какво разкри Александра Грант

На фрагментите прави усещане също, че Киану Рийвс е и с много по-къса коса, в сравнение с сме привикнали да го виждаме напоследък. Преди няколко дни той е бил забелязан с новата си прическа за идната си роля, написа Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР