Киану Рийвс и Александра Грант бавно, но сигурно се превръщат

...
Киану Рийвс и Александра Грант бавно, но сигурно се превръщат
Коментари Харесай

Киану Рийвс и Александра Грант – новата любима двойка на Холивуд - slava.bg

Киану Рийвс и Александра Грант постепенно, само че несъмнено се трансформират в една от най-обичаните холивудски двойки.

Преди две седмици, по време на уикенда за 4-и юли, артистът от „ John Wick “ и приятелката му направиха следващата си обществена изява, появявайки се на вечеря в Берлин. Въпреки че дълго време Рийвс ревниво пазеше персоналния си живот, най-вероятно към този момент се е уморил от тази задача и в този момент гордо демонстрира любовта си към Грант.

Двойката застана за първи път пред камерите предишния ноември, когато се появиха на галата „ LACMA Art+ “, която беше проведена от стилната марка Gucci в Лос Анджелис. Някои почитатели сметнаха, че връзката сред двамата е в началния си етап, само че в действителност историята тук може да се наблюдава 10 години обратно.

Актьорът и художничката са другари от много от дълго време и даже работят дружно по книгите на Киану „ Ode to Happiness “ и „ Shadows “, които излизат през 2011 и 2016 година. Той написа думите, а тя илюстрира страниците. Двойката също по този начин основава издателската къща X Artists`Books, която отваря порти през 2017 година.

През февруари същата година, приятелката на Грант – актрисата Дженифър Тили, показа пред Page Six, че известната двойка в действителност се среща много по-дълго в сравнение с почитателите считат. „ Помня, че тя ми сподели преди година и половина, че Киану Рийвс е нейното гадже “, споделя Тили пред изданието. Тя добавя, че Грант постоянно е ходила на събития с артиста, само че хората не са ѝ обръщали внимание.

Грант пък за първи път приказва за любовния си живот с Киану в изявление за списание Vogue. Тя показа, че е получила голям брой позвънявания незабавно откакто фотосите ѝ с Рийвс са попаднали в интернет пространството. „ Всеки човек, който познавах, ми се обади в първата седмица от ноември и всеки беше доста впечатлен от видяното “, споделя тя пред изданието през месец март.

Художничката приказва и за опцията да се омъжи за артиста. Тя показа, че любовта е доста значима за нея, само че сега не мисли за брак. Колкото до Киану, той към момента не е приказвал обществено за връзката си с Грант, само че източник споделя, че звездата е подготвена да покаже на света приятелката си.

„ Киану доста желае да показа живота си с нея. Той е доста признателен и благополучен, че Алекс влезе в живота му “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР