Киану Рийвс е една от многото звезди, които въпреки че

...
Киану Рийвс е една от многото звезди, които въпреки че
Коментари Харесай

Тъжната причина, поради която Киану Рийвс не завършва училище

Киану Рийвс е една от многото звезди, които макар че не приключват гимназия, съумяват да реализират триумф. Звездата от „ Джон Уик “ напуща учебно заведение, когато е тинейджър, и се трансформира в един от най-високоплатените артисти в света.

Той обаче не се отхвърля от образованието, с цел да преследва фантазиите си, какъвто постоянно е казусът в Холивуд. Причината, заради която Рийвс в никакъв случай не приключва гимназия, е в действителност трогателна.

Актьорът описа за този тежък интервал от живота си в изявление пред The Daily Mail от 2008 година

„ За пет години смених четири разнообразни гимназии – споделя Рийвс. – Академично бях ОК, бях добър по британски и креативно писане. Участвах в шахматния клуб ", споделя той.  " Борих се и с дислексия, което правеше образованието ми още по-голямо предизвикателство, в сравнение с е за множеството хора. "

Още тогава се е отличавал и като добър артист. Приемат го в учебно заведение за театрални изкуства, само че нещата там по този начин и не потръгват.

„ Беше доста малко учебно заведение и по този начин и не съумях да се впиша в него. Имах спорове с личния състав. С шефа не се разбирахме. Бях едно от тези „ Защо? “ деца – задавах прекалено много въпроси за всичко. Дори и да знаех, че това щеше да ми докара неприятности, отново не спирах. “

„ Държах на своята автономност и в случай че човек се опитваше да ми наложи нещо, то тогава наставаше проблем. “

Очевидно това става проблем за личния състав на учебното заведение – Рийвс е изключен от него на 16-годишна възраст.

„ Беше извънредно да получиш сходно писмо – в него пишеше, че не можех да продължа идната година тук. Беше доста разстройващо. “

Малко по-късно Рийвс стартира да приема актьорската игра по-сериозно. В друго интервю той споделя, че на 17-годишна възраст взема решение да стане артист. „ Записах се на нощни курсове по актьорско майсторство. Това изглеждаше разумното нещо. До огромна степен всичко стартира от почитание към актьорската игра. “

Рийвс прави своя ефирен дебют през 1984 година в канадския ситок Hangin’ In, който краткотрайно е предаван по Nickelodeon. Впоследствие се появява в разнообразни продукции като Bill & Ted’s Excellent Adventure  (1989) и  Bram Stoker’s Dracula  (1992). Но както всички знаем, кариерата му се изстрелва в стратосферата през 1999 година с ролята му в „ Матрицата “.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР