КИА показа тийзър на изцяло нов кросоувър. Моделът, който ще дебютира

...
КИА показа тийзър на изцяло нов
кросоувър. Моделът, който ще дебютира
Коментари Харесай

КИА ПУСНА ПЪРВИ СКИЦИ НА ИЗЦЯЛО НОВ SUV МОДЕЛ

КИА сподели тийзър на напълно нов кросоувър. Моделът, който ще дебютира в Корея през лятото на актуалната година, комбинира характерностите на SUV и просторен интерион в компактна форма.

С напредничав градски екстериорен дизайн, въодушевен от концептуалната разработка SP Signature, новият SUV на КИА е конструиран съгласно потребностите и специфичните условия на поколението Милениум. Футуристичният дизайн е съчетан с изискани екстериорни елементи. Мускулестите форми, нападателната предна броня и интегрирани в задната броня ефектни ауспухни накрайници подчертават спортния темперамент на автомобила.

Модернистичният екстериорен дизайн на новия стилен SUV е емфатичен от формата на предните LED светлини с триизмерна светлинна графика, които следват линията на радиаторната решетка. Проекцията на задните LED светлини е в синхрон с цялостната дизайнерска идея.

Byung Chul Juh, Ръководител жанр и дизайн, КИА Моторс Корпорейшън, разяснява: „ Създадохме автомобил, който се откроява, впечатлява и пленява. Освен с дързък и състезателен дизайн новият модел ще заинтригува младите консуматори с иновативни технологии и съвремени системи за сигурност и съгласуваност. Изцяло новият SUV на КИА ще бъде ексклузивно предложение в сегмента на компактните кросоувъри. "

С лансирането на новия модел, КИА ще разшири своята SUV гама с цел да отговори на нуждите на консуматори в международен мащаб.

Новият SUV на КИА ще се дистрибутира в Корея от втората половина на 2019г., като продажбите в другите райони ще стартират директно по-късно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР