Kia Motors Corporation обяви плановете си за навлизане в нов бизнес

...
Kia Motors Corporation обяви плановете си за
навлизане в нов бизнес
Коментари Харесай

Kia иска да прави военни машини

Kia Motors Corporation разгласи проектите си за навлизане в нов бизнес сегмент с разработката на стандартизирана платформа от ново потомство, която да бъде употребена в разнородни като предназначение военни машини.

От Kia споделят, че първите прототипи ще бъдат създадени още през тази година, а през идната тестови представители ще бъдат демонстрирани пред корейското правителство. Според упованията на компанията, въвеждането в експлоатация на новите машини е допустимо да стартира от 2024 година.

Началото на новата развойна стратегия има за цел да подмени настоящите машини (2.5 и 5 тона), както и основаването на нова бронирана машина. По общоприетите като изпълнение коли ще бъдат оборудвани с набор съвременни технологии и решения, включително паркинг помощник, система за видеонаблюдение към цялото превозно средство, сателитна навигация и други.

Двигателят, който ще се употребява, ще бъде 7-литров турбодизел, като ще бъде комбиниран с автоматизирана предавателна кутия, само че от Kia споделят, че се проичват и варианти за водородно задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР