Кейти Прайс разкри нахалния“ характер на най-малката си дъщеря, след

...
Кейти Прайс разкри нахалния“ характер на най-малката си дъщеря, след
Коментари Харесай

Кейти Прайс нарича Бъни, 9, „нахална“, докато споделя изричния подарък на дъщеря си

Кейти Прайс разкри „ нахалния “ темперамент на най-малката си щерка, откакто подари на майка си „ категорично “ украшение.

Майка на пет деца Кейти разкри сладкия жест от нейното деветгодишно дете, което споделя с някогашния Киърън Хейлър, до момента в който разказваше на слушателите в подкаст за шока си от приемането на подаръка.

Говорейки в личния си подкаст „ Шоуто на Кейти Прайс “, Кейти изясни на сестра си Софи Прайс по какъв начин преди този момент е купила на щерка си Принцес гривна, когато най-малкото й дете Бъни реши да почерпи майка си със същото. И въпреки всичко сладкият подарък от щерка за майка пристигна с изненадващо ясно обръщение, изписано от вътрешната страна.

Кейти сподели на Софи и техните подкаст слушатели: „ Наистина не би трябвало да споделям какво написа вътре, само че ще го направя. [Бъни е] толкоз нахална. Така че в тази гривна, която тя ми взе, тя е единствено евтина остаряла, само че е мисълта, вътре в нея написа " Продължавай, по дяволите! " Тя е на девет! И откри, че… „ Продължавайте, по дяволите! “

Това не е първият път, по кое време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР