Кейти Прайс наруши мълчанието си, след като бившият й съпруг

...
Кейти Прайс наруши мълчанието си, след като бившият й съпруг
Коментари Харесай

Кейти Прайс наруши мълчанието си с пламенна публикация, докато Питър Андре и съпругата Емили посрещат трето дете

Кейти Прайс наруши мълчанието си, откакто някогашният й брачен партньор Питър Андре разгласи раждането на третото си дете.

Бившата блестяща манекенка, на 45 години, се появи в Instagram единствено два часа преди някогашният й брачен партньор да разгласи радостната си вест за бебето, с цел да извика „ безсрамник “, който е откраднал врата от парцела й. След новината за новото бебе на Питър и Емили, Кейти още веднъж отиде в Instagram, с цел да популяризира приложение.

50-годишният Питър и брачната половинка му Емили, 51-годишна, посрещнаха на бял свят момиченце. Новороденото дойде във вторник, 2 април, и 51-годишният Питър и Емили, на 34, споделиха прелестната вест извънредно с Mirror тази седмица.

С тегло 7lb 3oz, дребното е родено в болница Musgrove в Taunton. Признавайки, че към момента не са избрали име, Питър сподели, че се усещат „ съкрушени “ и той „ не може да бъде по-щастлив “. Той също по този начин удостовери, че Емили и щерка им се оправят „ необикновено “ и че всичките му деца са влюбени в своите братя и сестри.

Сподел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР