Кейти Пери предизвика гняв в социалните мрежи, след като целуна

...
Кейти Пери предизвика гняв в социалните мрежи, след като целуна
Коментари Харесай

Кейти Пери целуна момче насила и разгневи социалните мрежи

Кейти Пери провокира яд в обществените мрежи, откакто целуна принудително младеж. И на него не му хареса. Странната обстановка се разигра по време на музикалния конкурс „ American Idol”.

А жертва на „ набезите” на певицата беше 19-годишният Бенджамин Глейз, който показа, че се е почувствал доста зле от целувката. Той я разказа като „ некомфортна”. Оказа се, че това е било първата целувка с жена в живота му и че той не я е желал.

„ Аз желаех да запазя това преживяване за първата си връзка. Исках да бъде особено. Ако тя ме беше попитала дали може да ме целуне, щях да й откажа”, съобщи Глейз пред The New York Times, цитира Нова Телевизия.

„ Знам, че доста момчета биха се съгласили, само че аз съм отраснал в консервативно семейство”, описа той.

Нежеланата целувка пристигна по време на прослушванията за предаването, които се записват авансово. Записът беше излъчен в неделя.

Младият Бенджамин, който работи като касиер, признава, че в никакъв случай не се е целувал с жена, тъй като не може да го направи, в случай че няма връзка. Тогава Кейти Пери го вика при себе си и го приканва да я целуне по бузата. А когато той приближава главата си, тя бързо се извърта и го целува по устните. След това младежът се строполява на земята.

След излъчването на материала звездата получи голям брой рецензии. Според някои консуматори тя е осъществила полов тормоз върху момчето, което е извънредно неуместно, изключително на фона на самодейността #MeToo. A други се запитаха дали в случай че 33-годишен мъж (каквато е възрастта на певицата) целуне 19-годишно момиче срещу волята му, това щеше да се размине току-тъй.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР