Кейти Пери неведнъж е показвала, че може да си играе

...
Кейти Пери неведнъж е показвала, че може да си играе
Коментари Харесай

Кейти Пери обърка феновете си

Кейти Пери нееднократно е показвала, че може да си играе с външния тип както си изиска. Ако реши, даже може да замязя на Адел.
 Адел, Кейти Пери и приликата сред двете певици
Звездната двойничка на Адел

Като две капки вода

Факт е обаче, че последните години бяхме привикнали да е русокоска. И да, доста я харесваме руса. Докато не стана още веднъж брюнетка. И ние, като доста други, към този момент сме разколебани.

Новата й визия несъмнено не остана незабелязана от милионите й почитатели, а тези от тях, които я наблюдават от дълго време, си спомниха по какъв начин тя изглеждаше през 2008 година, когато беше публикуван нейният албум One of the Boys с хитовата й ария I Kissed a Girl.

На фотосите, които провокираха интереса на всички, Кейти Пери е с дълга черна коса и бретон и облечена в моден тоалет. Тя е с рокля в черно и розово, носи дълги ръкавици и черни ботуши. Визията й е приключена от съвършено розово червило и серпантина.
 Кейти Пери, връщането ѝ на стола на American Idol и изборът на визия, която стана шлагер
Кейти Пери и тоалетът, с който развесели мрежата

С него певицата още веднъж седна на стола на American Idol

36-годишната певица незабавно беше обсипана от похвали. " Изглеждаш толкоз добре ", написа един почитател, до момента в който различен възкликва: " Обичам черната ти коса! " Трети написа единствено: " Липсваше ни черната ти коса ", а четвърти я назова " жива богиня ". Дори актрисата Гуинет Полтроу не можа да се сдържи и написа " Ооооооо, хубава... "

Въпреки че годината сигурно беше сполучлива за кариерата на хубавицата, въпреки всичко най-важното събитие в живота й си остава раждането на щерка й Дейзи Дав. Може би по тази причина единственото нещо, което написа тя към фотосите е „ Майка “. По същия метод тя озаглави и по-стара обява, където е към момента с дълги руси коси.

А до момента в който Кейти се любува на новата си роля на майка, феновете й, измежду които сме и ние, ще продължат да се чудят като русокоска или като брюнетка повече я харесват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР