Кейта пропуска гостуването на ХъдърсфийлдОтборът на Ливърпул ще бъде без

...
Кейта пропуска гостуването на ХъдърсфийлдОтборът на Ливърпул ще бъде без
Коментари Харесай

Кейта пропуска гостуването на Хъдърсфийлд

Кейта пропуща гостуването на Хъдърсфийлд
Отборът на Ливърпул ще бъде без контузения полузащитник на отбора Наби Кейта за съботното посещение на Хъдърсфийлд. Централният бранител Върджил Ван Дайк, обаче, е разполагаем на,,мърсисайдци “, откакто е възобновен след контузия на ребрата, заяви мениджърът на,,червените “ Юрген Клоп на конференция преди дуела.

Кейта получи мускулна травма при равенството 1:1 сред Гвинея и Руанда във вторник. Все още под въпрос за мача с,,териерите “ са Мохамед Салах и Садио Мане. Египтянинът страда от проблем в слабините, до момента в който сенегалецът претърпя сполучливо интервенция на палеца, откакто получи фрактура на подготовка.

,,Вчера имахме подготвителна сесия и няколко от момчетата с проблеми упражняваха. Ще забележим по какъв начин ще реагират те, само че Наби сигурно няма да е разполагаем. За останалите към момента има късмет “, показа Клоп. Германският експерт приказва за утрешния дуел с Хъдърсфийлд и съобщи, че тимът няма да подцени противника по никакъв метод, макар че той се намира в зоната на изпадащите.

,,Нашият анализатор сподели, че те са по-силно, в сравнение с демонстрират резултатите от началото на сезона. Атмосферата на стадиона ще бъде превъзходна и ние би трябвало да сме подготвени “, съобщи треньорът.,,Няма да бъде елементарен мач. Ако играем по метода, по който можем, сигурно за тях няма да бъде леко “, приключи наставникът на,,мърсисайдци “. Ливърпул е на трета позиция във краткотрайното класиране на Висшата лига, като е с равни точки с Манчестър Сити и Челси на върха, само че изостава по голова разлика от своите съперници. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР