Кейт Уинслет, с която всички страдахме докато гледаше как Леонардо

...
Кейт Уинслет, с която всички страдахме докато гледаше как Леонардо
Коментари Харесай

Кейт Уинслет: Не съм се качвала на кантар от 12 години

Кейт Уинслет , с която всички страдахме до момента в който гледаше по какъв начин Леонардо потъва във кино лентата „ Титаник “, е измежду актрисите, които в никакъв случай не са се стремели да наподобяват съвършено.

Или по-скоро в никакъв случай не се е съобразявала с наложените подправени стандарти за хубост и уязвимост.
 Кейт Уинслет Getty/Guliver
Наскоро актрисата показа пред Джими Фалън,че не се е качвала на кантар от 12 години и се усеща доста добре от това.

„ Нямам визия какъв брой тежа. Едни числа не могат да дефинират живота ми. Единствено съжалих, че няма по какъв начин да оказа помощ на сътрудника си Идрис Елба, който трябваше да ме вади от едни ледени води в последния ни взаимен филм.

Тогава усетих, че в действителност му е мъчно, тъй като аз съм в сякаш в безсъзнание, отпусната съм, а и облеклата ми са мокри. Но той се оправи съвършено “, споделя още актрисата.
 Леонардо Ди Каприо и екранната му половинка Кейт Уинслет се любуват на лятна отмора в имението на артиста в Сен Тропе DailyMail.co.uk
През годините сме виждали измененията в тежестта на Кейт, които най-често са се дължали на другите функции в киното, само че и на другите ѝ функции в живота – на млада жена, на бременна жена, на майка .

Най-хубавото е, че тя учи и щерка си да харесва тялото си такова, каквото е, да не робува на измислени стандарти и да се стреми да се храни здравословно.

Още за Кейт Уинслет, нейният другар Леонардо ди Каприо и функциите, в които желаеме отново да я гледаме:
"Титаник " и Кейт Уинслет 15 години по-късно Кейт Уинслет в облика на Елизабет Тейлър Кейт Уинслет в ново амплоа - на публицист и фотограф Кейт Уинслет с почетно отличие от кралицата Трети брак за Кейт Уинслет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР