Кейт Уинслет пусна видео в YouTube със съвети за борба

...
Кейт Уинслет пусна видео в YouTube със съвети за борба
Коментари Харесай

Феновете не простиха и на Кейт Уинслет

Кейт Уинслет пусна видео в YouTube със препоръки за битка с вируси, които е научила от специалисти, до момента в който се е подготвяла за ролята си във кино лентата " Заразяване " от 2011 година

Тя изяснява, че с цел да се оправи по-добре с ролята на епидемиолог, известно време е работила с някои от най-хубавите експерти по публично опазване на здравето в света. Именно от тях е научила какъв брой е значима персоналната хигиена, изключително когато сме в състояние като сегашното.

" Мийте си ръцете, като че ли животът ви зависи от това ", е съветът, който един от експертите ѝ е дал и който съгласно нея изцяло подхожда на сегашната обстановка.
 Снимка 326454

Но положителните планове на Кейт Уинслет обаче не бяха признати позитивно от множеството ѝ почитатели. И те не пропуснаха да ѝ се подиграят в Twitter, написа NME.

Много хора показаха мнението си, че актрисата не е квалифицирана да споделя сходни рекомендации, тъй като не е доктор, няма медицински знания, а просто е взела участие в един филм.

The health of our society is in our hands. Literally. Contagion star Kate Winslet explains the science behind why washing our hands and disinfecting surfaces is so crucial to helping #ControlTheContagion. Find out more from the experts at @ColumbiaMSPH https://t.co/ZqKxhLNiPf pic.twitter.com/lrbMooVrj8
— Participant (@Participant) March 27, 2020
" И да не забравяме, че Кейт Уинслет умря в " Заразяване ". Не мога да приема препоръки от нея ", гласи един от мненията, до момента в който различен споделя, че няма по какъв начин човек с нулева епидемиологична подготовка да ни поучава за нещо, от което не схваща безусловно нищо.

" Кейт Уинслет участваше и в " Титаник ", тъй че нищо чудно на следващия ден да стартира да раздава препоръки за оцеляване в морето ", написа един от потребителите на Twitter.

Друг се съгласява и добавя, че не може да одобри рекомендации от актриса, чиято героиня е оставила обичаният ѝ да се удави (отново " Титаник " ).
 Шакира, коронавирусът, оставането на децата у дома и по какъв начин певицата ядоса почитателите си
Шакира ядоса почитателите си

Ето и по какъв начин съумя да го направи
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР