Кейт Уинслет неведнъж е укорявана заради по-пищните си форми и

...
Кейт Уинслет неведнъж е укорявана заради по-пищните си форми и
Коментари Харесай

Кейт Уинслет: От 12 г. не съм се качвала на кантара

Кейт Уинслет нееднократно е укорявана поради по-пищните си форми и тя бе безапелационна, че няма да се преценява с рецензиите.

Заради наложения модел непременно една актриса да наподобява като анорексичните девойки от стилния подиум, звездата от „ Титаник “ си постанова да спре да мисли за килограми и ограничения. Ето за какво тя стопира да се мери на кантара и през днешния ден споделя, че не го е правила в последните 12 години.

“Нямам визия какъв брой тежа. Едни числа не могат да дефинират живота ми, ” споделя през днешния ден Уинслет. “Единствено съжалих, че няма по какъв начин да оказа помощ на сътрудника си Идрис Елба, който трябваше да ме вади от едни ледени води в последния ни взаимен филм.

Тогава усетих, че в действителност му е мъчно, тъй като аз съм в сякаш в безсъзнание, отпусната съм, а и облеклата ми са мокри. Но той се оправи съвършено, ” признава още актрисата в шоуто на Джими Фалън.

Тя споделя, че въпреки всичко се стреми да се храни здравословно и всекидневно учи и щерка си да харесва тялото си такова, каквото е и да не робува на измислени стандарти. И може би поради спокойствието, че към този момент няма да се изтезава с диети и спорт, в последните години Кейт е в най-хубавата си форма. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР