Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо обединиха сили за благотворителна

...
Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо обединиха сили за благотворителна
Коментари Харесай

Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо спасяват живот

Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо сплотиха сили за благотворителна самодейност. Двамата са организирали търг на четири частни вечери, на които да съберат пари за лекуването на Джема Натал, написа вестник Mirror.

29-годишната Джема е диагностицирана с рак на яйчниците. Тя обаче е отказала нападателна терапия, тъй като по това време е била бременна, а това би означавало да загуби бебето си.

 Леонардо ди Каприо и Джаред Лето в поддръжка на Пирин
Леонардо ди Каприо и Джаред Лето в поддръжка на Пирин

Световни звезди питат премиера

Все отново щерка ѝ Пенелопе се ражда прибързано, само че лекарите дават на Джема едвам шест месеца живот. Това обаче не отхвърля младата майка да провежда дарителска акция, с която желае да събере 300 000 паунда за особено лекуване в Германия.

За нейно благополучие Кейт Уинслет схваща за тази акция и дружно с Леонардо ди Каприо вземат решение да оказват помощ.

Cancer survivor Gemma gets a surprise phone call from Kate Winslet, who joined forces with @LeoDiCaprio to raise money for the costly treatment that saved her life... pic.twitter.com/e8S1WtE9PG
— This Morning (@thismorning) 5 февруари 2018 година

В предаването This Morning Кейт Уинслет изненада прелестно Джема Натал с телефонно позвъняване, в което сподели, че за нея е било чест и наслаждение да ѝ помогне.

Преди пет месеца Джема е приключила лекуването. Вече е изцяло здрава и се радва на дъщеричката си, която сега е на три години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР