Кейт Уинслет е една от актрисите, които не се притесняват

...
Кейт Уинслет е една от актрисите, които не се притесняват
Коментари Харесай

Кейт Уинслет: Не вярвам в диетите и не си ги причинявам

Кейт Уинслет е една от актрисите, които не се тормозят да приказват за несъвършенствата на тялото си. Тя остава известна по-скоро с по-женствените си форми и апетитни извивки, които обаче не я вършат по-слаба актриса.

Тя признава, че в никакъв случай не е харесвала диетите и през годините е работила доста повече за приемането на тялото си, в сравнение с да се вмъкне в стандартите за хубост.

„ Не вярвам в диетите. За мен те са огромен стрес. Трябва просто да обичаме телата си. Това е формулата “, споделя Кейт Уинслет, като си спомня, че в никакъв случай не е чувала от дамите в фамилията си, нито в английското общество, в което е израснала, някой да приказва, че харесва тялото си. Че го обича! А това е формираща визия за това кой си и се основава още от ранна възраст - красива ли съм, женствена ли съм, друга ли съм, харесвана ли съм? 
    View this post on Instagram           
A post shared by kate_winslet_ig (@kate_winslet_ig)

Уинслет споделя, че се храни здравословно и е физически доста дейна. През „ Телеграф “ актрисата издава, че не има вяра, че е нужно да бъде даден размер, с цел да бъде красива. Ако не вярвате, вижте по какъв начин наподобява звездата от „ Планината сред нас “ във всекидневието си – вързана коса, спортни свободни облекла, лек грим. Това е задоволително за красивата жена през днешния ден, която не прекарва часове пред огледалото, а като излезе на открито не се харесва.

„ Не имам вяра в тази полуда на кльощавите модели. Радвам се на храната и не се отхвърлям от шоколадовата бисквитка “, самоуверено споделя Уинслет.

Преди години на значимо събитие в Лондон Кейт Уинслет обърна внимание на това, че светът е особено  придирчив и сериозен към младите дами и през днешния ден те са подложени на голям публичен напън с  условията за съвършенство. И това надалеч не е единствено проблем на известните дами, актрисите и певиците, а е норма, която продължава да травмира генерации дами. 

 
Вижте някои от огромните функции на Кейт Уинслет


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР