Кейт, съпругата на британския принц Уилям, започна вчера 24-часова обиколка

...
Кейт, съпругата на британския принц Уилям, започна вчера 24-часова обиколка
Коментари Харесай

Херцогиня Катрин на обиколка във Великобритания

Кейт, брачната половинка на английския принц Уилям, стартира през вчерашния ден 24-часова обиколка във Англия за разпространение на национално изследване за най-хубавите способи за развъждане на деца, заяви Ройтерс.

Херцогинята на Кембридж даде началото на самодейността " Пет огромни въпроса за децата на възраст под пет години " в Бирмингам, Централна Англия. В програмата й през днешния ден са включени срещи в Кардиф, в Лондон и в Съри.

Целта на плана е британци от цялата страна да дадат мнението си за развиването на децата в най-ранна възраст. Проучването съдържа пет въпроса като " Какво съгласно Вас е най-важно за децата, живеещи в този момент във Англия, с цел да бъдат щастливи като възрастни ".

Резултатите ще са жизненоважен източник на информация и ще оказват помощ за реализиране на трайна позитивна смяна, се показва в известие на двореца Кенсингтън.

Членовете на кралското семейство не престават да извършват формалните си задължения на фона на рецесията, разразила се в монархията с решението на принц Хар и и брачната половинка му Меган да се отдръпват и да заживеят финансово самостоятелни.

Принц Хари през вчерашния ден дойде в Канада при брачната половинка си Меган и сина им Арчи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР