Кейт Мидълтън все още държи първенството за най-влиятелна кралска особа

...
Кейт Мидълтън все още държи първенството за най-влиятелна кралска особа
Коментари Харесай

Ултиматумът на Кейт Мидълтън към принц Уилям

Кейт Мидълтън към момента държи шампионата за най-влиятелна кралска персона във връзка с визия и жанр, макар че във врата й все по-усилено диша Меган Маркъл. Но сред тях има една значима разлика , която никой тоалет и никоя ранглиста не може да размие.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж подписаха брак преди осем години. Дали имат предбрачен контракт не е безусловно ясно на обществото. Но с помощта на документалния филм Kate Middleton: Working Class to Windsor разбрахме за една неписана сделка сред съпрузите, която идва още с годежа .

 Снимка 386717

Когато Уилям предлага на Кейт, тя му слага явен ултиматум - да не й се постанова да загърбва фамилията си поради новата си роля на херцогиня. Мидълтън има мощна връзка с родителите, брат си и сестра си и не желае да я слага на карта, даже и залогът да е брак с принц.

А този същият принц дава обещание, че фамилията на Мидълтън ще е постоянно до нея, както и тя до тях . И по този начин и се случва към този момент осем години, написа Express.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от FANPAGE FOR THE ROYALS (@royalsofcambridgeandsussex) на Апр 25, 2017 в 6:37 PDT

Като стартираме със сестра й Пипа в ролята на шаферка на сватбата и продължим с доста други събития и обстановки, в които фамилията на Кейт остава надалеч от светлините на прожекторите, само че покрай нея.

 Кейт Мидълтън и майка й Каролин - като две капки вода
Кейт Мидълтън и майка й Каролин - като две капки вода

Коя от коя си " краде " ентусиазъм

Канени са там, където роднините на Меган Маркъл едва ли в миналото ще бъдат. Така Мидълтън има много мощна поддръжка от две страни и се трансформира в казус за кралския двор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР