Кейт Мидълтън винаги е споделяла колко е важно храненето заедно

...
Кейт Мидълтън винаги е споделяла колко е важно храненето заедно
Коментари Харесай

Диетата на Кейт Мидълтън - как се храни преди и след диагнозата

Кейт Мидълтън постоянно е споделяла какъв брой е значимо храненето дружно на цялото семейство, както и обичаните ястия, които подготвя за брачна половинка си принц Уилям и трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.
 Какво съставлява превантивната химиотерапия на Кейт Мидълтън
Какво съставлява превантивната химиотерапия на Кейт

И какъв брой е ефикасна

С тежката диагноза, за която показа преди дни принцесата на Уелс, евентуално храненето й ще се промени. В момента тя минава курс по превантивна химиотерапия, а в такива условия е значимо диетата й да бъде уравновесена и богата на витамини, протеини и въглехидрати, с цел да преодолее отрицателните резултати от лекуването.

" По време на химиотерапия пациентите са съветвани да заобикалят хранителни добавки като се изключи витамин D. Пиенето на джинджифилов чай оказва помощ против гаденето, което е непряк резултат от лекуването ", разяснява пред Hello проф. Рамиа Мокбел от London Skin and Mole Clinic.
 Снимка 659493

Тя прецизира, че след края на курса най-подходяща е средиземноморската диета. Тя включва доста плодове, зеленчуци, антиоксиданти и ненаситени омега 3 мазнини. За благополучие това съответствува и с досегашния метод на хранене на Кейт Мидълтън.

Принцесата на Уелс избира смутита за закуска, като смесва кейл, спирулина, матча, спанак, кориандър и боровинки. Като типична англичанка тя не отхвърля и овесена каша за начало на деня.
 Снимка 659494

Кейт не е вегетарианка, само че избира главно зеленчукови блюда за обяд. Заедно със брачна половинка си Уилям тя постоянно хапва суши, които обича, както разкрива самият Уилям пред MailOnline. Вечерите са дружно с децата им и тогава фамилията похапва печено пиле, паста, къри.
 Снимка 659491

Десертите също са уязвимост за... Но не да ги хапва, а да ги подготвя. Самата тя разкрива пред сладкарката Мери Бери, че стои до среднощ, с цел да подготвя тортите за рождените дни на децата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР