Кейт Мидълтън тръгна на уроци по пеене. Преди да се

...
Кейт Мидълтън тръгна на уроци по пеене. Преди да се
Коментари Харесай

Уроци по пеене за Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън потегли на уроци по пеене. Преди да се зачудите за какво ѝ са на херцогинята сходни класове и къде ще се изявява, бързаме да уточним, че става дума за взаимни занимания с дребния ѝ наследник Луи.

След като принц Джордж потегли на балет, а принцеса Шарлот към този момент е ученичка и също танцува, е време Кейт да обърне по-голямо внимание на най-малкото си детенце. Затова тя е избрала да върви с него на пеене и танци за деца и родители.

Папараци нееднократно са улавяли по какъв начин дребният Луи прави опити да се поклаща под звуците на ритмична музика. Ето за какво Кейт и Уилям решили, че той ще се усеща чудесно измежду деца на неговата възраст, където да развие музикалните и танцувалните си заложби.

Източник, непосредствен до списание „ People “, разяснява, че всички от групата се надяват, че усмихнатата Кейт ще свикне бързо с другите майки и заниманията на „ Monkey Music “.

Междувременно Хари и Меган Маркъл също водят 6-месечния си наследник на детска занималня. Тя се намира покрай имението Фрогмор Хаус в Уиндзор.

Въпреки че са много разнообразни една от друга, и двете херцогини са на мнение, че желаят да прекарват по-голяма част от свободното си време с децата. Те употребяват бавачки, които се грижат за децата им всеки ден, само че вършат всичко допустимо, с цел да може те да усетят и майчините им милувки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР