Кейт Мидълтън се чувствала изолирана след като родила първото си

...
Кейт Мидълтън се чувствала изолирана след като родила първото си
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън – изолирана като млада майка - slava.bg

Кейт Мидълтън се чувствала изолирана откакто родила първото си дете и занапред навлизала в дебрите на майчинството. По време на визитата си в детски център в Кардиф (Уелс), херцогинята на Кеймбридж споделя за това по какъв начин се трансформирали обществените ѝ контакти откакто станала родител за първи път.

Съпругата на принц Уилям била откровена с дамите в центъра за това, което претърпяла през първите дни след раждането. Въпреки че имала доста помощници, тя не се чувствала на мястото си и била изолирана и потисната, което значително се свързва със следродилна меланхолия.

„ Разговарях с някои от майките. През първата година аз просто имах Джордж, а Уилям много работеше “, разказала Кейт на своята аудитория.

Кейт показва, че ѝ липсвало фамилията, а ставането през нощта за бебето от време на време ѝ тежало много. Според нея, по тази причина поддръжката на околните към родилката е доста значима.

Детският център, който херцогинята разгледала, е основан точно да оказва помощ на новите родители с информация за това, което им следва в развъждането на децата.

Скоро Мидълтън ще оповести резултатите от новото ѝ изследване, направено взаимно с кралската фондация. То има за цел да насърчи родителите на дребни деца от Англия да бъдат открити за своите терзания, свързани с малчуганите.

През последните години огромна част от работата на херцогинята на Кеймбридж е обвързвана с ранното детско развиване – от утробата до 5-годишна възраст. За задачата тя бе „ скришен чиновник “ в една от лечебните заведения във Англия.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР