Кейт Мидълтън пое на 24-часова обиколка във Великобритания за популяризирането

...
Кейт Мидълтън пое на 24-часова обиколка във Великобритания за популяризирането
Коментари Харесай

Кейт обикаля Острова в подкрепа на децата

Кейт Мидълтън пое на 24-часова обиколка във Англия за популяризирането на национално изследване за най-хубавите способи за развъждане на деца, съобщи британската преса. Херцогинята на Кеймбридж стартира самодейността „ Пет огромни въпроса за децата на възраст под пет години “ в Бирмингам, като ще мине през Лондон, Кардиф и Съри.

Целта на плана е британците да дадат мнението си за развиването на децата в най-ранна възраст. Проучването съдържа пет въпроса като „ Какво съгласно Вас е най-важно за децата, живеещи в този момент във Англия, с цел да бъдат щастливи като възрастни? “. Резултатите ще са жизненоважен източник на информация и ще оказват помощ за реализиране на трайна позитивна смяна, се показва в известие от Кенсингтън.

Кейт показа личното си прекарване като млада майка. Херцогинята споделя, че първия път се почувствала пъклен изолирана. Тя си напомни за времето, когато живеели в Ангълси, Уелс, и тя била сама с Джордж, тъй като Уилям още бил настоящ водач.

„ Грижех се за мъничкото ми бебенце напълно сама и изцяло изолирана, тъй като татко му даваше нощни смени “, споделя Кейт.

Междувременно „ канадката “ Меган показа свои фотоси от визитата си във ветеринарната болница в Лондон „ The Mayhew “ отпреди 2 седмици, където тя е патрон от една година. Кадрите бяха качени във към момента непроменения профил в Инстаграм „ Sussex Royal “.

Потребителите на обществената мрежа оплюха херцогинята на Съсекс, че преднамерено е качила фотосите в този момент, с цел да не изостава от Кейт Мидълтън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР