Кейт Мидълтън отдавна стана известна с това, че не обича

...
Кейт Мидълтън отдавна стана известна с това, че не обича
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот по стъпките на Кейт

Кейт Мидълтън от дълго време стана известна с това, че не обича да дава доста пари за облекла, с изключение на за доста специфични случаи. Херцогинята на Кеймбридж е почитател на някои марки от всеобщата мода, като Zara , а огромна част от тоалетите си облича много повече от един път.

Това отношение към движимостите тя предстоящо предава и на своята щерка - принцеса Шарлот. Малката има държанието и обноските на същинска кралска персона, само че в това време е по детски сладка и непринудена. А за родителите й е доста значимо да има обикновено детство - както тя, по този начин и братята й.

Затова и не е особена изненада фактът, че на последните фамилния фотоси дребната наследница на короната е с рокля на Zara, която коства едвам 10 паунда .
 Снимка 498245

Всички са с координирани тоалети в синята гама, а моделът, който принцеса Шарлот носи, бързо се трансформира в същински шлагер и се разпродаде, предава Hello.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот сред кралския статут и естествения живот
Шарлот – подготвена да бъде принцеса

Само на пет, а към този момент знае

Мидълтън е обожател на облеклата в леко ретро жанр , което се вижда като въздействие и върху дрешника на нейните деца. И нямаме никакво подозрение, че дребната принцеса ще се трансформира в идващия фешън образец за подражателство в кралския двор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР