Кейт Мидълтън отдавна е жена за пример, когато говорим за

...
Кейт Мидълтън отдавна е жена за пример, когато говорим за
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън никога не носи този цвят

Кейт Мидълтън от дълго време е жена за образец, когато приказваме за визия, метод на държание и най-много на обличане. Винаги стилна и елегантна, което реализира не всеки път с маркови и скъпи тоалети. То хората са си го споделили - жанр с пари не се купува. А херцогинята е един от най-ярките образци в поддръжка на това изказване.

Именно поради позицията и построената си с годините известност Кейт Мидълтън се радва на интензивен интерес и нито един неин тоалет не остава прикрит и надалеч от полемиките. Но с изключение на марки и кройки, има и един различен акцент в дрешника й, който също заслужава да размишляваме над него - цветовете.

Тоалетите на херцогинята на Кеймбридж постоянно са не по-малко цветни и ярки от тези на кралица Елизабет Втора. Но Мидълтън е обожател и на по-нежните, пастелни нюанси и постоянно показва тази своя пристрастеност.

Сякаш цялата цветова гама е намерила място в дрешника на Кейт. Да, само че не напълно. Има един цвят, който тя в никакъв случай не избира, когато става дума за облекла. И това е оранжевият.

Никога до момента, за тези осем години в ролята на херцогиня и брачна половинка на принц Уилям, не сме я виждали в тоалет, решен в тази гама. Е, има два-три пъти, в които залита по по-светло алено да вземем за пример. А най-вероятната причина е персоналното й решение, че този цвят просто не е нейният, написа Harper`s Bazaar.

Видимо Мидълтън има нюх за стилните решения. За сметка на оранжевото, тя постоянно залага на синьо, розово, зелено, жълто и бяло, а по-рядко на черно, алено и лилаво. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР