Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито

...
Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън обяви, че е с рак

Кейт Мидълтън разгласи, че е с рак. Заболяването е намерено при проби.Тя споделя, че това е било „ голям потрес ” след „ необикновено сложни няколко месеца ”.

Кейт изпрати позитивно обръщение, казвайки:

„ Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки минал ден ”.

Подробности за рака не се оповестяват, само че от двореца Кенсингтън настояват, че са уверени, че принцесата ще се възвърне изцяло.

Кейт Мидълтън разгласи, че е с рак

В изказването на принцесата се изяснява, че когато е претърпяла коремна интервенция през януари, не се е знаело, че има рак.

„ Въпреки това, тестванията след интервенцията откриха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да мина курс на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване ”, сподели Мидълтън.

Кейт споделя, че в този момент фамилията ѝ се нуждае от време и усамотение. Принцесата добави: „ Отне ни време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луи по метод, който е подобаващ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя ”.

Премиерът на Англия Риши Сунак съобщи, че Катрин е демонстрирала „ голяма храброст ” с изказването си, пожелавайки ѝ „ бързо възобновяване ”.

Крал Чарлз III също бе диагностициран с рак, оповестиха от Бъкингамския замък. Оттам споделят, че не е рак на простатата, само че е открит по време на лекуването му на уголемена простата. Видът на рака не е оголен, само че съгласно изказване на двореца кралят е почнал лекуване, напомня SafeNews.

Източник: NOVA

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категориия Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР