Кейт Мидълтън не случайно е достойна принцеса на Уелс -

...
Кейт Мидълтън не случайно е достойна принцеса на Уелс -
Коментари Харесай

Когато Кейт Мидълтън каже не

Кейт Мидълтън не инцидентно е почтена принцеса на Уелс - сходно на предната носителка на купата лейди Даяна, и брачната половинка на принц Уилям е образец за подражателство. А един от най-любимите моменти на почитателите й са когато тя поддържа връзка с деца.
 Цветният пазар в Челси и изненадващата аудиенция на Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън на пикник

Изненадваща демонстрация на принцесата на Уелс

Направи го и по време на цветното ревю в Челси при започване на тази седмица. Принцесата на Уелс се появи изненадващо по време на визитата на 100 деца от 10 разнообразни начални учебни заведения.

В градината на Кралското ентомологично общество Кейт игра и търси разнообразни типове инсекти дружно с децата. Някои от учениците са желали да имат спомен от нея и са я помолили да се подпише на рисунките им.
 Снимка 619299

" Не мога да си напиша името. Но мога да ви обрисувам нещо ", е дала отговор Мидълтън съгласно People. Така едно дете е получило рисунка с цвете, друго с дърво, а трето - с езерце. Въпреки това някои от малчуганите са полюбопитствали за какво Кейт не може да се разпише.

" Казвам се Катрин. Но не ми е разрешено да се подписвам, просто такова е правилото ", пояснила тя. Според Daily Express членовете на кралското семейство не дават подписи, с цел да не бъдат подписите им фалшифицирани. Това обаче явно не им пречи да рисуват. Кейт и Уилям пък много постоянно си вършат селфита със свои жители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР