Кейт Мидълтън напусна замъка Уиндзор за първи път след успешната

...
Кейт Мидълтън напусна замъка Уиндзор за първи път след успешната
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън напусна Уиндзор за първи път след операцията

Кейт Мидълтън напусна замъка Уиндзор за първи път след сполучливата коремна интервенция предишния месец.


Очаква се 42-годишната принцеса на Уелс да прекара известно време с принц Уилям в дома им в имението Сандрингам, Норфолк, до момента в който децата им са във почивка.

Daily Mail заяви, че Кейт се е включила към фамилията си в Норфолк, откакто е прекарала известно време след интервенцията в Уиндзор.

„ Катрин се възвръща добре “, сподели източник пред изданието. „ Тя очакваше с неспокойствие промяната на ситуацията и ще може да се успокои в Норфолк, до момента в който децата изпускат парата с Уилям. “

Пътуванията на двойката в този момент ще ги приближат до крал Чарлз, който е отседнал в Сандрингам, откакто се върна там поради диагнозата си рак.

Миналия месец дворецът Кенсингтън разгласи, че принцесата на Уелс е претърпяла " планувана коремна интервенция " в Лондонската клиника и " е малко евентуално да се върне към публичните отговорности преди Великден ".

„ Операцията беше сполучлива и се чака тя да остане в болница от 10 до 14 дни, преди да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си “, се споделя в изказването.

„ Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното предпочитание да поддържа колкото е допустимо повече нормалност за децата си; и желанието й персоналната й здравна информация да остане поверителна “, се прибавя в него.

Дворецът Кенсингтън ще дава настояща информация за напредъка във възобновяване на Кейт единствено когато има значима нова информация за шерване.

Принцът на Уелс нае Иън Патрик за собствен персонален секретар, който преди този момент е работил като геополитически съветник за Министерството на външните работи, Британската общественост и развиването./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР