Кейт Мидълтън надви Меган Маркъл и се превърна в най-влиятелната

...
Кейт Мидълтън надви Меган Маркъл и се превърна в най-влиятелната
Коментари Харесай

Кейт надви Меган

Кейт Мидълтън надделя Меган Маркъл и се трансформира в най-влиятелната кралска персона в модата, предадоха от „ Daily Mail “.

Когато Маркъл стана член на фамилията през 2017-а, тя провокира „ Ефекта Меган “ – всяка дреха, която херцогинята на Съсекс носеше, се изкупуваше. От Мегзит насам обаче въздействието й фрапантно е намаляло.

На базата на известността на облеклата й от 2017-а до 2019-а, стилните избори на Меган са довели до междинен растеж от 216% в онлайн извършването на покупки. Откакто с Хари оповестиха отдръпването си от кралското семейство обаче въздействието й върху купувачите пред мониторите е спаднало до едвам 31%.

От 2017-а до 2019-а Кейт предизвикваше приблизително по 119% нарастване на онлай търсенията на облеклата, с които дефилира. За тази година обаче въздействието на стилните избори на Мидълтън се е нараснало до 159%.

През януари и двете херцогини облякоха палта на испанската марка „ Massimo Dutti “. И двата модела се оказаха известни, само че този на Кейт е бил издирван 8 пъти повече, в сравнение с Меган.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР