Кейт Мидълтън, модерната херцогиня, която ни дава уроци по стил.

...
Кейт Мидълтън, модерната херцогиня, която ни дава уроци по стил.
Коментари Харесай

Кецовете на херцогинята

Кейт Мидълтън, модерната херцогиня, която ни дава уроци по жанр. Съпругата на принц Уилям, когато постоянно е с точното облекло на точното място. Е, съвсем постоянно...

След дълга подготовка, Мидълтън се трансформира в звездата на Chelsea Garden Show, което се организира в Лондон. Тя показа градината " Обратно към природата ", основана с нейната помощ. А с цел да я поддържат и да видят творението й дойдоха освен нейният брачен партньор и децата й, само че и самата кралица.
 Снимка 424456

В множеството случаи, с цел да се сътвори нещо красиво, би трябвало много да се поизцапаш преди този момент. В случая на Кейт това предписание също важеше. Сигурни сме, че ръцете й дълго са били изцапани с пръст, до момента в който сътвори своята магична градина.
 Снимка 424454

А оня ден притегли погледите ни с... калните си бели кецове. Мидълтън избра много нехаен, само че в същото време грациозен тоалет за един от дните на ревю. И, изцяло без изненада, той се трансформира в същински шлагер.
 Снимка 424451

Бяла риза на цветя с перфорации, кафяв панталон с необятни крачоли и висока талия и бели, платнени кецове. Те са на марката Superga и костват 65 $. А ползата към тях предстоящо се увеличи неведнъж, откакто ги видяхме на фините крайници на херцогинята.
 Снимка 424450

С този свободен тоалет Кейт се катереше по дървени стълби и обикаляше из треви и шубрак. И всички блестящи рокли и елегантни обувки на висок ток останаха на назад във времето пред съвършения аутфит за пролетта и лятото, който Мидълтън ни показва, написа Vogue.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР