Кейт Мидълтън има напълно реални шансове да влезе в ролята

...
Кейт Мидълтън има напълно реални шансове да влезе в ролята
Коментари Харесай

Честта, която Кейт получи от кралицата

Кейт Мидълтън има изцяло действителни шансове да влезе в ролята на брачна половинка на настоящия крал на Англия. Принц Уилям е след татко си Чарлз по реда за заместничество на короната, само че нищо чудно и обстановката да претърпи известни промени.

И всички би трябвало да са готови за сходни събития. В последно време на плещите на Уилям и Кейт падат от ден на ден задължения и пътувания , с което дават явен знак, че са подготвени да застанат отпред на монархията.

Явно и самата кралица мисли по този начин. Доказателство за това е следващият й жест към херцогинята на Кеймбриж.
 Снимка 431010

Мидълтън стана патрон на Кралското фотографско сдружение. Досега този пост се заемаше от самата Елизабет Втора, и то още от момента на коронацията й през 1953 година Но очевидно към този момент е решила, че в кралския двор има по-достойна от нея дама, която да заеме тази позиция.

Кейт Мидълтън нееднократно е демонстрирала своята пристрастеност към фотографията. Тя не дава на никой различен да фотография трите й деца. Всички техни фотоси, които се популяризират от двореца Кенсингтън, са нейно дело. И си проличава, че се оправя повече от добре , написа Independent.
 Кейт Мидълтън и за какво някои медии настояват, че още веднъж е бременна
Бременна ли е още веднъж Кейт Мидълтън

Как държанието на херцогинята издаде сходна опция

Нямаме подозрение, че ще се оправи също толкоз добре и с отредената й от кралицата чест. Още при приемането на длъжността тя блестна с толкоз необятна усмивка, с колкото не сме я виждали от от дълго време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР