Кейт Мидълтън и Меган Маркъл определено има повече какво да

...
Кейт Мидълтън и Меган Маркъл определено има повече какво да
Коментари Харесай

Тайната, която Кейт сподели на Меган

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл несъмнено има повече какво да ги събира, в сравнение с да ги разделя. И двете са херцогини, женени са за двама братя, майки са и са част от английския кралски двор. А и не на последно място - те са дами, които желаят постоянно да наподобяват добре.

Вряла и кипяла в майчинството, Мидълтън има своите дребни секрети по какъв начин да бъде безупречна, даже когато от задължения и грижи за децата няма опция да се поглези уместно.

Но Кейт постоянно намира време да нанесе подхранващо нощно олио за лице, с което да си подсигурява лъчезарен тип на идващия ден.
 Снимка 446900

Херцогинята на Кеймбридж е споделила тази своя дребна загадка с Меган , която също към този момент употребява магическото олио. Продуктът е тъкмо по усета на Маркъл, тъй като е напълно веган, съдържа масла от 14 растения и не е тестван върху животни.
 Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и самодейността, която ги събра
Какво събра още веднъж Фантастичната четворка

Хари, Меган, Уилям и Кейт отново са дружно

И макар че двете към този момент не са съседки, те не пропущат опция дa обменят опит на тематика майчинство и хубост . На дамите от кралския двор им е неразрешено да разясняват какви козметични артикули употребяват, тъй като това се смята за откровена реклама. Но препоръките се носят от уста на уста, написа Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР