Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенисисти в Лондон

...
Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенисисти в Лондон
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенисисти

Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенисисти в Лондон посредством видео чат.

Херцогинята направи видео диалога с възпитаници от главното учебно заведение в Бонд, като ги разпита за техните тренировки по тенис, след което разкри, че има специфичен посетител, който чака на линията, с цел да беседва с тях.

 „ Тук имам доста значим човек, който ще пристигна и ще се причисли към нас, той би се радвал да се запознае с вас и ще може да показа някои тенис препоръки “, сподели Мидълтън.

Сър Анди, който трябваше да играе във Уимбълдън тази седмица, отговори на въпросите на начинаещите играчи и описа по какъв начин му липсват огромните мачове, приятелите и фамилията. Мъри показа и по какъв начин съумява да тренира през последните няколко месеца в комплицираната конюнктура.

Кейт е патрон на известния частен тенис клуб, в който се организира състезание на Англия по тенис " Уимбълдън ". Херцогинята е запалена фенка на спорта, който и постоянно практикува. Поради тази причина тя бе и с тематичен тоалет - зелена риза с щампи на спортуващи човечета.

Неколкократно Мидълтън е показвала, че с изключение на стилна и елегантна, тя е и спортна натура, която обожава да спортува. Съпругата на принц Уилям кара ски, взела участие е в тим по гребане, язди, а дружно със брачна половинка си върви и на футболни мачове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР