Кейт Мидълтън е известна с безупречния си стил. Тя обаче

...
Кейт Мидълтън е известна с безупречния си стил. Тя обаче
Коментари Харесай

НИКОГА няма да видим Кейт Мидълтън да прави това на публично място

Кейт Мидълтън е известна с безупречния си жанр. Тя обаче не може да си разрешава доста независимост с него, защото облеклото ѝ би трябвало да е съобразено с протокола.

Забелязали ли сте да вземем за пример, че когато Кейт носи палто на обществено място, тя в никакъв случай не го съблича, даже и да е топло? Оказва се, че това не е случайност, а предписание.

Според кралския протокол не е уместно и елегантно дама да съблича връхната си дреха на обществено място, а и цялата визия на брачната половинка на принц Уилям бива съобразена с това, че тя ще носи палтото си от самото начало.

Това не е единственото предписание, което дамите в кралското семейство би трябвало да съблюдават. На тях да вземем за пример им е неразрешено да лакират ноктите си в ярки цветове, както и да носят рокли и поли, без да са обули чорапогащник в физически цвят.

Също по този начин постоянно носят дамска чанта, даже да е дребна. Но това е по-скоро за личната им сигурност, защото съгласно изявления в медиите дамите дават сигнали на чиновниците и защитата си посредством особеното позициониране на чантата. А и държането ѝ им дава опрощение да не се здрависват с всеки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР