Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока емоционална криза, провокирана от

...
Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока емоционална криза, провокирана от
Коментари Харесай

Принц Уилям се бори със страшна болест, Кейт е на ръба

Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока прочувствена рецесия, предизвикана от здравословното положение на брачна половинка й. Към момента обаче нито един от херцозите на Кеймбридж не дава знак, че нещо неправилно се случва с бъдещия правоприемник на трона, написа "Глоуб ".

Напоследък Мидълтън била все по-загрижена и умълчана, защото непрекъснато мислела за Уилям, който се бори с проблеми както от физическо, по този начин и от психическо естество. Тя била надълбоко загрижена за принца и го молела да потърси професионална психическа помощ, допълват от медията.

„ Уилям бе изправен пред голям стрес предходната година след напускането на Хари и отричането му от краските привилегии и отговорности.

Срамът, който чичо му - принц Андрю, хвърли върху фамилията поради другарството си с Джефри Епщайн, провел проституцията на малолетни девойки, в допълнение наля масло в огъня “, написа „ Глоуб “, базирайки се на неизвестен източник, непосредствен до Уилям.

Всичко това е довело до отключването на необичаен и мъчно лечим тип рак.

Кейт била доста обезверена, тъй като се страхувала да не остане без брачна половинка си и бащата на трите им деца, разкрива още източникът.

Притеснена, тя не серпантина да му припомня, че не трябва да приема нещата толкоз във вътрешността.

„ Уилям е на крачка от ръба. Той от дълго време живее с доста малко сън и става все по-слаб и по-слаб. Той към този момент съвсем няма вкус ", споделя източникът.

По думите му херцогът бил извънредно сензитивен и това, което сега изпитвал към по-малкия си брат Хари и чичо си Андрю, безусловно го раздирало от вътрешната страна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР