Кейт Мидълтън е една от модните икони в Обединеното кралство.

...
Кейт Мидълтън е една от модните икони в Обединеното кралство.
Коментари Харесай

Тайните на херцогиня Кейт за безупречен стил

Кейт Мидълтън е една от стилните икони в Обединеното кралство. Тя е фаворитка даже на критици, които постоянно остават изумени от безупречния й жанр. Херцогинята на Кеймбридж съумява да съчетае строгите правила на етиката с дворцовата мода и всякога да наподобява зашеметяващо.

Тайната да изглеждате като нея не е в скъпите облекла и бижута, а в умеенето да съчетавате тоалетите си, тъй че да употребявате оптимално дрешника си.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПЛЕНИТЕЛНАТА КЕЙТ В БЯЛО: ЕДНА РОКЛЯ - ДВЕ ВИЗИИ

Ето по какъв начин Кейт добавя с аксесорари външния си тип, с цел да наподобява безупречно

Усмивката

Херцогинята на Кеймбридж постоянно е доста лъчезарна и усмихната. Според изследване първото нещо, което хората виждат на среща с чужд, е усмивката. Така че в никакъв случай не излизайте от у дома без усмивка.

Грим и прическа

Кейт Мидълтън има обикновен и типичен жанр, когато става дума за грим и прическа, залага най-много на естественото лъчение. Косата е полуприбрана, пусната на леки талази или букли, или стилно прибрана. Гримът е обикновен, като цели да подчертае очите й.

Изчистен стайлинг

В всекидневието нормално Кейт Мидълтън е с комфортни скини дънки, комбинирани с съвременно сако, или с лека и ефирна рокля, съчетана с блейзър. За публични събития херцогинята на Кеймбридж следва две трендове – рокли до коляното за дневни приеми и дълги рокли за първокласни вечери. Херцогиня Катрин залага и на цветове, които акцентират очите й.

Червената рокля на Кейт, за която всички приказват (СНИМКИ)

Аксесоари

Кейт е от дамите, които умеят да употребяват аксесоарите практично.

На публични събития Кейт постоянно е с чорапогащник в физически цвят, даже и на открито времето да разрешава да е без.

Чантичката – тя би трябвало да е нито прекомерно дребна, нито прекомерно огромна, с цел да се връзва с всичко.

Относно бижутата херцогинята на Кеймбридж залага на нежни обеци, съчетани с предпазлив пръстен, или стилна брошка. Единствено при случаи, в които е избрала доста обикновен тоалет, си разрешава по-забележими аксесоари.

Шапките са част от аристократичния образ на хората със синя кръв. Кейт Мидълтън не изневерява на английските обичаи и постоянно прибавя ефектна, само че доста стилна шапка към тоалета си.
 Кейт с рокля на дизайнера Александър Маккуин на посещаване в Белгия през 2017 Guliver/Getty Images
ВИЖТЕ ЧЕРВЕНАТА РОКЛЯ НА КЕЙТ, ЗА КОЯТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ

При обувките херцогиня Катрин съчетава концепцията за комфорт и чувството за неналожителен изтънчен жанр. Кейт обича обувки на платформа, с цел да може умерено да тича след децата си, само че и да наподобява добре. Друг трик, с цел да се усеща комфортно и да наподобява стилно са обувките на невисок квадратен ток. Те са в черно или физически цвят, с цел да пасват на всички налични нейни рокли и костюми, а също така са от натурален кожа или велур.

Кейт Мидълтън е от дамите, които знаят, че когато краката са повдигнати, силуетът на една дама става по-изящен, тъй че има и доста елегантни обувки на висок ток. Те са наложителна част от визията й.
  По тематиката Херцогиня Катрин с необятна усмивка и рокля на Емилия Уикстед (СНИМКИ) Настъпват промени за Уилям, Кейт, Джордж и Шарлот
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР