Кейт Мидълтън без съмнение е модна икона и, за щастие

...
Кейт Мидълтън без съмнение е модна икона и, за щастие
Коментари Харесай

Любимият моден магазин на Кейт Мидълтън има до 40% отстъпка в момента

Кейт Мидълтън без подозрение е фешън икона и, за благополучие на тези от нас, които желаят да копират нейния жанр, улицата не е непозната за нея марки. Това включва Boden, който принцесата на Уелс е забелязвана да носи още веднъж и още веднъж за кралските си задължения.

Преди това Кейт избираше красивите плетива на търговеца през студените сезони, в това число разпродадените Abercorn Scallop Плетена жилетка. Друга покупка на Boden, която носеше, беше цветното палто Lena, само че за жалост то към този момент не е на склад.

Въпреки че доста от стиловете й от марката са разпродадени, с помощта на „ резултата на Кейт “, има доста други налични елементи, които ще ви разрешат да придобиете нейния външен тип. Какво още? В момента те са в ликвидация, което разрешава на клиентите да спестят до 40%.

За благополучие, истинските цени на Boden са много налични, само че последната договорка може да ви помогне да спестите много пени. Всичко, което би трябвало да извършите, е да въведете код D7B9 на касата и това ви осигуряв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР