Кейт Мидълтън без много шум успява да демонстрира многобройните си

...
Кейт Мидълтън без много шум успява да демонстрира многобройните си
Коментари Харесай

Каква е била Кейт Мидълтън като студентка

Кейт Мидълтън без доста звук съумява да показва многочислените си гении. Освен майка на три деца и брачна половинка на престолонаследник, тя е още запалена спортистка, обича изкуството, фотографията, времето измежду природата. Пък е и фешън икона.
 Кейт Мидълтън и шансът, който донесе на националния ръгби тим на Англия
Кейт Мидълтън и 15 потни мъже

Принцесата още веднъж в необикновена светлина

Съвсем неотдавна тя разкри всички занимания, които е имала в университета " Сейнт Андрюс " и те по никакъв начин не са малко. 41-годишната принцеса на Уелс издаде, че точно там е било мястото да тества всичко, което я е интересувало.

" Обичах да опитвам нови неща, да се самопредизвиквам, без значение дали става дума за спорт, музика или изкуство. " Кейт добавя, че е обичала да прекарва времето си на открито в игра на хокей или тенис.
 Снимка 623969

" Пробвах се и в клуба по снимка в университета, който беше страховит и срещнах доста нови другари там. Това е нещо, което не преставам да обичам да върша ", признава тя във връзка фотографията.

И това в действителност е по този начин - съвсем всички портрети на трите ѝ деца Джордж, Шарлот и Луис за рождените им дни са нейно дело. Освен това тя напълно публично се опитва като фотограф за списание Country Life.
 Кейт Мидълтън, Камила и фотосите за Country Life Magazine, които херцогинята на Кембридж направи
В какви връзки са Камила и Кейт Мидълтън

Едни нови фотоси ни дават елементи

Там Кейт Мидълтън направи фотосесия на Камила - към момента в ролята ѝ на херцогиня на Корнуол, във връзка 75-ия ѝ рожден ден. От списанието даже се пошегуваха, че биха били щастливи да работят с Кейт още веднъж и в бъдеще, пише Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР