Кейт Гарауей даде интервю на живо в Good Morning Britain

...
Кейт Гарауей даде интервю на живо в Good Morning Britain
Коментари Харесай

Кейт Гарауей защитава решението си да се върне в Good Morning Britain дни след погребението на Дерек Дрейпър

Кейт Гарауей даде изявление онлайн в Good Morning Britain през днешния ден и отбрани избора си да се върне на работа единствено дни след погребението на брачна половинка си Дерек Дрейпър.

Водещата се появи тази заран в предаването за закуска на ITV, където приказва обстойно и нашироко за починалия си брачен партньор. Дерек страдаше от дълготрайни затруднения, откакто се болести с ковид през 2020 година Той постепенно се възстановяваше, само че трагично получи инфаркт в края на предходната година и умря предишния месец.

Кейт взе дълготрайно неявяване от отговорностите си като хазаин на Good Morning Britain, до момента в който Дерек беше болен и когато умря, с цел да може да бъде с децата си Дарси и Били, само че през днешния ден се върна в шоуто за изявление за нейната загуба.

Говорейки в шоуто тази заран, тя показа: „ Нов живот стартира в този момент. Не знам тъкмо по какъв начин ще бъде, само че скръбта не може да бъде овладяна, нали? Някои хора споделят: „ Защо [се] се връщаш на работа? “ Е, всеки би трябвало, нали? Животът би трябвало да стартира всеки миг. ” Забелязвайки,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР