Кейт Фърдинанд беше приветствана като най-красивата жена в света“, докато

...
Кейт Фърдинанд беше приветствана като най-красивата жена в света“, докато
Коментари Харесай

Кейт Фърдинанд беше приветствана като „най-красивата жена в света“, докато присъстваше на сватбата на приятеля си в дълбока рокля

Кейт Фърдинанд беше приветствана като „ най-красивата жена в света “, до момента в който присъстваше на сватбата на приятеля си в замайващ дълбока рокля.

Бившата звезда от TOWIE отиде на страницата си в Instagram, с цел да показа поредност от фотоси, до момента в който отиде на блестящата женитба на своя другар. 32-годишната изглеждаше необикновено, до момента в който носеше черна фигура, прегръщаща черна рокля с рисково ниско деколте.

До фотосите на специфичния ден Кейт написа: „ Невероятен ден, празнуващ нашите другари @umarkamani & @nadakamani хубав съюз. " Междувременно нейните почитатели се включиха в мненията, с цел да кажат какъв брой зашеметяващо наподобява Кейт денем.

Един от тях сподели: „ Ще изглеждате ужасно в хартиена торба, само че страхотна е тази рокля върху вас. “ Като втори написа: „ О, уау, Кейт. Абсолютно необикновено “, с различен комплимент към Кейт: „ Ти си ефирна и Рио удря любовта на черното!!!! “

Междувременно брачният партньор на Кейт, футболистът Рио Фърдинанд, се пошегува че никой не му пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР