Кейт достави емоционално видео съобщение, което докосна сърцата на нацията,

...
Кейт достави емоционално видео съобщение, което докосна сърцата на нацията,
Коментари Харесай

Теориите на конспирацията на Кейт продължават, тъй като съюзникът на Хари и Меган твърди, че снимките са „фалшиви“ и обвинява двореца в пропаганда на „Северна Корея“, докато лекар твърди, че диагнозата рак на принцесата на Уелс няма „медицински смисъл“

Кейт достави прочувствено видео известие, което докосна сърцата на нацията, когато тя разгласи диагнозата си рак

Разпалване на огъня в границите на 30 минути след излъчването, Кристофър Бузи – разпален покровител на Хари и Меган – се изрече пред своите 350 000 почитатели в X.

Главният изпълнителен шеф на технологиите необичайно съобщи диагнозата на Кейт означаваше, че последните фотоси са подправени и упрекна двореца в агитация в жанр „ Северна Корея “.

„ Съжалявам да чуя, че Кейт има рак, уповавам се, че има цялостно възобновяване. Но също по този начин е ясно, че и трите й по-ранни фотоси са били подправени и дворецът се е опитал да го прикрие “, написа той.

Г-н Бузи, който се появи в шоуто на Netflix в Съсекс, явно се позоваваше на фотография на Кейт от Деня на майката, видео на извършването на покупки й в Уиндзор и изображение на нея, возена в кола.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР