Кейт Бланшет стана глобален посланик на модна къща Armani и

...
Кейт Бланшет стана глобален посланик на модна къща Armani и
Коментари Харесай

Холивудски секссимвол става глобална модна икона

Кейт Бланшет стана световен дипломат на фешън къща Armani и ще взе участие в рекламни акции за нейни парфюми, артикули за кожата и гримове в целия свят, заяви Contactmusic.

49-годишната актриса е лице на благоуханието "Si " на Armani от 2013 година Сега обаче Кейт се готви да показва всички категории първокласни артикули за хубост на учредената от Джорджо Армани фешън къща, в това число гримове, като задачата е да притегли вниманието на дами от разнообразни възрастови групи.

От стилната къща разясниха, че Бланшет въплъщава нейния блян за женска хубост.



"Естествената й грациозност и хубост са поразителни - означи дизайнерът. - Очарован съм от опцията да задълбочим отдавнашното си партньорство. "



Редица марки подеха рекламни акции с присъединяване на модели от разнообразни възрастови групи. По-рано тази година бе оповестено, че Lancome ще употребява услугите на 62-годишната Изабела Роселини в рекламна акция за своя дневен крем "Renergie Multi-Glow ".

Преди 23 години, няколко дни откакто Изабела бе навършила 40 години, компанията прекратила рекламния си контракт с нея, преценявайки, че актрисата е "прекалено стара ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР