Кейт Бекинсейл е на корицата на юнския брой на списание

...
Кейт Бекинсейл е на корицата на юнския брой на списание
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл, Woman`s Health Великобритания и какво сподели актрисата пред списанието

Кейт Бекинсейл е на корицата на юнския брой на списание Women`s Health, където актрисата театралничи с невероятната си фигура за серия от страхотни фотоси, някои от които и по бански.

В изявлението за изданието взе участие и нейният персонален инструктор Брад Сискинд, който споделя по какъв начин тъкмо актрисата се поддържа във форма. Инструкторът разказва интензивните тренировки на Кейт Бекинсейл, като прецизира, че тя спортува шест пъти седмично с него.

Кейт не просто върви във фитнес залата съвсем всеки ден, само че и тренировката ѝ е извънредно интензивна. Включва осем разнообразни извършения, всяко от които натоварва по едно и също време две мускулни групи. Между осемте извършения, Кейт намира сили и за двуминутна кардио подготовка. Продължителността на цялата ѝ подготовка е 45 минути в няколко серии, като всяка последваща серия е с все по-бързо движение и все по-големи тежести. Актрисата завършва с 15-минутно разпъване.

Кейт Бекинсейл споделя, че в действителност обожава да спортува, тъй като тренировките ѝ оказват помощ да се оправя с насъбраното напрежение. Актрисата споделя, че не пие кафе, не пие алкохол и не яде сладко, като даже заобикаля черния шоколад. Причината да не си разрешава даже малко количество е, че счита, че няма да може да се въздържи и ще злоупотреби, по тази причина стои надалеч от всичко, което я изкушава.

Освен за съвършената си фигура, Кейт загатва и за връзката си с Гуди Грейс, който е с 24 години по-млад от нея. В момента двамата са под карантина дружно в дома ѝ в Лос Анджелис.

" Не е редно да спреш напълно да се веселиш, когато надхвърлиш 32 години. О, Боже, няма да седна вкъщи и да очаквам менопаузата, до момента в който оплитам на една кука. За мен това наподобява неуместно ", споделя пред списанието актрисата. Тя добавя, че с напредването на годините за разлика от дамите, на мъжете като че ли е обещано позволение да живеят свободно, без да бъдат подложени на критика.

Кейс Бекинсейл споделя, че познава доста мъже, които непрекъснато вършат това, което им харесва, без значение дали става дума за връзка с по-млада от тях с жена, за закупуване на мотор, къща и така нататък, само че все пак никой не ги съди и упреква.

Именно по тази причина без да се преценява с мнението на хората, актрисата е решила да си живее живота по този начин, както откри за добре. А в сегашния миг това явно значи да се храни здравословно, да спортува постоянно и да се радва на любовта, която споделя с доста по-млад от нея мъж. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР