КЕЙПТАУН (Ройтерс) – Очаква се кораб на смъртта“, превозващ хиляди

...
КЕЙПТАУН (Ройтерс) – Очаква се кораб на смъртта“, превозващ хиляди
Коментари Харесай

Кувейтският „кораб на смъртта“, превозващ добитък, предизвиква воня в Кейптаун

КЕЙПТАУН (Ройтерс) – Очаква се „ транспортен съд на гибелта “, пренасящ хиляди говеда, чиято неприятна миризма е предизвикала смрад в топ туристическия град Кейптаун, да продължи пътешестване до Ирак по-късно във вторник, споделиха пристанищни чиновници.

Корабът, на път от Бразилия и пренасящ почти 19 000 говеда, дебаркира в Кейптаун в неделя, носейки със себе си отвратителна миризма, която проникна в центъра на града. Някои поданици смятаха, че огромна близка канализационна апаратура е излязла от въздуха или че ноздрите им са били нападнати от битови водопроводни проблеми, сподели очевидец на Reuters.

Местен градски консултант обаче удостовери в понеделник, че миризмата в действителност идва от корабът „ Ал Кувейт “, който неотложно беше качен на борда от инспектори от Националния съвет на сдруженията за попречване на жестокостта към животните (NSPCA) в неделя вечерта.

„ Според последната актуализация от сътрудника на кораба и оператора на терминала, предстоящото отплаване на кораба остава 20 февр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР