Кейк-ситинг (cake-sitting) — това е сексуален фетиш, чиято същност е

...
Кейк-ситинг (cake-sitting) — това е сексуален фетиш, чиято същност е
Коментари Харесай

Сладка наслада: Вижте какъв е най-новият секс фетиш и от какво получават оргазъм последователите му

Кейк-ситинг (cake-sitting) — това е полов култ, чиято същина е да получавате наслаждение от това, че седите на торта (без бельо). Специалистите приписват Кейк-ситинга към групата от култове, означени със съкращението WAM (wet and messy, " влажно и мръсно " ). Феновете на това направление са лесни за възбуждане, като просто нанесете върху част от кожата им задоволително количество от някаква субстанция.

Видеа с кейк-ситинг могат да се намерят в съвсем всеки порно уебсайт, само че действителните ценители на сладкия култ не са толкоз доста. Те се сплотяват в група, с цел да обменят опит в частни празненства, където е неразрешено за непосветени.

" Тортите нормално се похапват, само че тук всичко е друго. Приятният мирис, чувството за лепкавост и наслада... Това е неизразимо! ", споделя една от привърженичките на този култ.



Върху тортите сядат освен поради физическото наслаждение, макар че тази цел доминира. В кейк-ситинга психологическият съставен елемент е не по-малко значим. Усещането за нарушаването на табу може да придаде нов подтик на застоялия полов живот.



35-годишната доминиторка, Виола Паркър споделя, че нормално не практикува игри с с храна, само че тортите са напълно различен въпрос. " Минавайки през сладкарниците, виждам витрините и желая да смачкам с дупето си всичко, което е изложено там ", признава тя.



Първата торта, върху която Виола седнала била на личния й рожден ден. " Клиентът ми искаше да отпразнува събитието и донесе шоколадова торта. Вместо да отрежа парче, седнах на нея и се разсмях, а по-късно накарах клиента да оближе сладкиша от бедрата и гениталиите ", споделя дамата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР