Keyboardio e стартъп, който е успял да привлече инвестиции от

...
Keyboardio e стартъп, който е успял да привлече инвестиции от
Коментари Харесай

Keyboardio - клавиатурата от дърво, която искаме веднага


Keyboardio e стартъп, който е съумял да притегли вложения от повече от половин милион $ за основаването на " по-добра клавиатура ". Така се ражда тази същински чаровна клавиатура, направена ръчно от кленово дърво.

Джаджата се състои от две обособени дървени планки, които се сгъват през средата, с цел да не претрупват бюрото, когато не сме на компютъра.

Клавиатурата употребява QWERTY формата най-малко за клавишите с букви, а останалите бутони като Ctrl, Enter и Shift са поместени на ново място и са с нетрадиционна форма.

 Снимка 396993

Дизайнът е артикул на доста проби, а хилядите консуматори на Keyboardio споделят, че е много комфортен, само че е нужно малко време за привикване.

Интересно за този план е, че един от водачите му е заграбил 100 000 $ от в началото събраните пари и е липсващ. Въпреки това компанията е доставила всички предплатени бройки, без да оставя никого отчаян.

Клавиатурата коства 329 $, което е много повече, в сравнение с бихме дали за компютърна външна страна. Въпреки това оценяваме цената на ръчния труд и не бихме се замислили да се сдобием с Keyboardio, в случай че ни останат непотребни пари след празниците.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР