Кей Нишикори сподели, че се чувства късметлия да бъде част

...
Кей Нишикори сподели, че се чувства късметлия да бъде част
Коментари Харесай

Нишикори: В началото на сезона не виждах как ще стигна до Лондон

Кей Нишикори показа, че се усеща " късметлия " да бъде част от Финалите на ATP в Лондон, откакто при започване на годината се върна на корта след дълго неявяване заради травма. Японецът влезе след най-хубавите осем след отхвърли на Хуан Мартин дел Потро.

" Имам шанс да съм в Лондон. В началото на годината не виждах по какъв начин това ще се случи. До Монте Карло играех извънредно, нямах убеденост и не показвах добър тенис ", показа Нишикори. 28-годишният тенисист се върна на корта през януари след 5-месечно неявяване заради контузия на дясната китка и бе изпаднал до номер 39 в международната класация, като това бе най-ниската му позиция от 2011 година

Нишикори съобщи, че си е върнал самочувствието след " Ролан Гарос " и " Уимбълдън ". След това той стигна до полуфиналите на US Open. " Щастлив съм, че играя в действителност добре последните два месеца и се надявам и идната седмица да е добра ", добави той.

A quick thanks to @Theory__! Thanks for dressing me for tonight’s event! pic.twitter.com/MFWLJ5jq5p
— Kei Nishikori (@keinishikori) November 9, 2018
Японецът стартира в Лондон с мач против Роджър Федерер и знае какъв брой ще му е мъчно след последните две загуби от швейцареца: " Загубих от него в Шанхай и Париж, тъй че би трябвало да направя промени за неделя ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР