КЕВР прави глупости. И без това им е изтекъл мандатът,

...
КЕВР прави глупости. И без това им е изтекъл мандатът,
Коментари Харесай

Борисов: КЕВР прави глупости. И без това им е изтекъл мандатът

КЕВР прави нелепости. И без това им е изминал мандатът, ще обсъд с сътрудници промяна. Такива нелепости, не може през седмица-две да вършат. Намерението за повишаване не е обосновано, откакто има понижение в цената на синьото гориво с 42%. КЕВР или ще влязат в час и ще приказват това, което действително имат, а не да ми вършат прогнози и след няколко дни да ги опровергават.
Това се закани министър председателят Бойко Борисов по време на следващата ревизия с джипа. Той се качи на возилото дружно с вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министъра на Министерство на регионалното развитие Николай Нанков. Четиримата инспектираха обходния път на Габрово, водещ към новия тунел под Шипка, който към този момент е приключен.

" Ние вършим единствено откривания и това ги нервира. Ще гледаме дори към този момент и ленти да няма (рязане на ленти, бел.ред.). Ей по този начин, единствено да минем, да се порадваме на труда си ", съобщи Борисов.

Думите му пристигнаха след обясненията на вицепремиера Томислав Дончев, който съобщи, че няма спомен при старта на правата да е правена първа копка. Пътят е строен при започване на 80-те години, само че свършва до пътя, който влиза в Габрово, откъм Севлиево, изясни вицепремиерът. Бил е построен един дребен сектор, който като част от плана за обходния път е бил рехабилитиран.

" Горанов, харесва ли ти? ", попита премиера, влизайки в новоизградения тунел. Борисов се впечатли и от осветлението в оборудването: " Гледай, все едно си е ден! ".

На журналистически въпрос във връзка вътрешното разединение в ГЕРБ и свадите във Видин, Борисов отговори: " Госпожо златна, кой те накара да питате такива нелепости? Ние Ви вършим тунели и мостове, които не сте виждали до момента, ти ме питаш за разединение. Хората не ги утвърждават тези, които сме ги изгонили. Това ли е значимото? ", отсече раздразнително Борисов.

Ревизията не мина без главната тематика за ковид, като Борисов за следващ път адресира рецензиите към дейностите на държавното управление.

" Представяте ли си в България да излезем и да се простим, че сме пуснали по този начин хората свободно и има доста умряли от ковид, както направиха шведите? Те ще ни убият с камъни. Ние им спасихме живота и те в този момент излизат и се вършат на забавни. Няма трупове, тъй като си имат управление. А те и не са малко и умрелите. Вярно, всички са със съпътстващи болести, само че не са малко. ", изясни Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР