„КЕВР одобрява повишението на цените и от 1 януари в

...
„КЕВР одобрява повишението на цените и от 1 януари в
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Не искам да овладявам КЕВР

„ КЕВР утвърждава покачването на цените и от 1 януари в някои градове цената се подвигна много съществено – 20%. Това е прекомерно доста. Настоявам това покачване да не се случи. Ако се наложи, може да се създадат и законодателни промени. Тази комисия се оказа толкоз самостоятелна, че никой не може да й въздейства. Не би трябвало да е толкоз независимаа. Не би трябвало да е в подобен състав – 9 души, пет от които са от партии, които са срещу настоящето управление”. Това съобщи водачът на „ Атака” Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила в предаването „ Събуди се” по Нова телевизия. Той посочи, че не желае да овладява КЕВР.

Но повтори, че петима от членовете на комисията са от партии, които са срещу ръководството.

„ Те са в положение да саботират държавното управление. И го вършат. Какво ще ни кажат хората след три месеца: „ Защо дойдохте на власт, а се подвига цената на всичко? “, съобщи Сидеров.

Според него хората в комисията са „ с политически пристрастия и политически виждания”.

„ Хора като Светла Тодорова и ръководителя на Комисията Иван Иванов са тъкмо такива. Тази Светла Тодорова, която е сякаш специалист, преди време се изрече политически, че съжалява, че партия „ Атака “ е влезнала в държавното управление. А изрече й пристигна, тъй като преди време точно ние протестирахме пред прозорците й поради следващото нарастване на цените “, съобщи Сидеров.

Що се отнася до тематиката Банско, той съобщи, че това не е най-важният въпрос на страната.

„ Хората недоволстват от протичащото се като цяло, а не това съответно. За българина това не са значимите въпроси. Него не го вълнуват плажните концесии, а да речем златните”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР