Кевин Спейси вече официално е обвиняем за сексуално посегателство срещу

...
Кевин Спейси вече официално е обвиняем за сексуално посегателство срещу
Коментари Харесай

Кевин Спейси: Направиха ми импийчмънт без съд

Кевин Спейси към този момент публично е обвинен за полово посягане против 18-годишен юноша. Делото е планувано за 7 януари. Американският артист обаче отвърна на удара с провокативен видео монолог, в който отхвърля всякаква виновност.
„ Не би повярвал в най-лошото без доказателства, нали? Не би прибързвал със заключенията без факти”, споделя той с акцента и маниера на героя си от „ Къща от карти” Франк Ъндърууд.
Обявява се за жертва на " импийчмънт без съд " и дава обещание, че скоро " ще знаете цялостната истина ".
Етюдът продължава 3 минути, озаглавен е „ Нека бъда искрен” и беше качен в обществените мрежи. Това е първият обществен коментар на Спейси след експлоадирането на секс абсурда с него преди повече от година. Няколко души го упрекват в тормоз, като в някои случаи става дума за произшествия, датиращи чак от 80-те.
Звездата в един случай разгласи, че няма спомен от случилото се, а за другите изрично отхвърли да е правил нещо неприятно.
Резултатът от всичко това беше същински кариерен провал за артиста. Героят му в „ Къща от карти” беше погубен преди началото на новия сезон, а пълнометражен филм с негово присъединяване беше сниман отначало. Имаше и зрителски протест на продукциите, в които Спейси се е снимал.
„ Разбира се, някои повярваха на всичко. Те просто чакат със спотаен мирис да ме чуят по какъв начин признавам всичко. Ще кажат, че не съм показал почитание, че не съм играл по правилата… Сякаш съм играл в миналото по нечии правила. Никога не съм. И ти харесваше”, обръща се непосредствено към фена Ъндърууд. Или Спейси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР